Toimitus- ja peruutusehdot

Maksutavat

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

 

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hiihtokeskus Ukkohalla-Paljakka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välillä. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

 

Paytrail Oyj (2122839)
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
asiakaspalvelu@paytrail.com
0207181830

 

Verkkopankit

 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Verkkokaupan maksutavat

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Peruutusehdot

 

Ski-Bussin peruutus- ja muutosehdot


Matkan ostajalla on oikeus peruuttaa tai muuttaa jo maksettu matka matkustuspäivää (lauantai) edeltävänä torstaina klo 16 mennessä. Poikkeuksena force majeure- ja sairaustapaukset. Force majeure- ja sairaustapauksissa todistus esitettävä pyydettäessä. Peruutusosoite: info@ukkohalla.fi (arkisin klo 10-16). Peruutuksesta veloitetaan aina 6 € toimistokulu. Vastuullinen matkanjärjestäjä on OTP Travel. Muilta osin noudatamme valmismatkaehtoja.
 

 

Hissilippujen peruutusehdot

 

Lipun vaihto tai peruutus: Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force majeure- ja sairaustapauksissa. Veloitamme peruutuksen (force majeure- ja sairaustapaus) yhteydessä 6 euron toimistokulun per henkilö. Todistus esteestä esitettävä pyydettäessä. Muilta osin noudatamme SHKY:n toimitusehtoja: http://www.ski.fi
 

 

Välinevuokrauksen peruutusehdot

 

Välinevuokrauksen voi peruuttaa viimeistään 48 h ennen aiottua vuokrausajankohtaa. Peruutustapauksissa veloitamme 6 euron toimistokulun per peruutettu vuokraus. Peruutukset alle 48 h ennen aiottua vuokrausajankohtaa vain force majeure- ja sairaustapauksissa (muissa tapaukissa ei takaisinmaksua).  Veloitamme force majeure- ja sairaustapauksissa 6 euron toimistokulun per henkilö. Todistus esteestä esitettävä pyydettäessä. Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa peruuttamatta tai käyttämättä jääneistä palveluista.

 

 

Hoitojen peruutusehdot

 

Kauneus- ja wellnesshoidot on peruutettava mahdollisimman pian esteen ilmaantuessa, kuitenkin viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Peruutustapauksissa veloitamme 6 euron toimistokulun per henkilö. Poikkeuksena force majeure- ja sairaustapaukset. Veloitamme force majeure- ja sairaustapauksissa 6 euron toimistokulun per henkilö. Todistus esteestä (force majeure tai sairastapaus) esitettävä pyydettäessä. Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa peruuttamatta tai käyttämättä jääneistä palveluista.

 

Tapahtumalippujen peruutusehdot

 

Tapahtumalipun hankkinut on velvollinen tarkistamaan, ettei tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut.  Tapahtumalipun hankinnan voi peruuttaa viimeistään 48 h ennen tapahtuman ajankohtaa. Peruutustapauksessa perimme asiakkaalta 6 euron toimituskulun. Tapahtuma voidaan joutua peruuttamaan ylivoimaisen esteen (esimerkiksi esiintyjän sairastuessa) sattuessa. Tapahtumanjärjestäjä on velvollinen korvaamaan lipunmyynti- tai ilmoittautumismyyntitulot asiakkaalle tapahtuman peruuntuessa. Poikkeuksena force majeure- ja sairaustapaukset. Veloitamme force majeure- ja sairaustapauksissa 6 euron toimistokulun per henkilö. Todistus esteestä esitettävä pyydettäessä. Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa peruuttamatta tai käyttämättä jääneistä palveluista.

 

Jumppien peruutusehdot

 

Ilmoittautuminen jumppiin on sitova. Peruutustapauksissa emme palauta osallistumismaksua. Mikäli jumpat eivät toteudu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautamme osallistumismaksun.