Tapahtumat > Girls Ride 2019

21.03.2019 Ukkohalla Resort - Varaukset viimeistään 20.03.2019

Girls Ride 2019 on naisille suunnattu laskutapahtuma, jossa opetellaan uusia temppuja ja pidetään hauskaa huikeiden mimmien kesken! 

 

Täynnä tai ilmoittautumisaika umpeentunut!

Haluatko nostaa laskutaitosi uudelle tasolle ja samalla pitää hauskaa muiden huikeiden mimmien kesken? Nyt se on mahdollista, sillä järjestämme naisille suunnatun Girls Ride -lumilautailuleirin, jonka valmentajana toimii Kristiina Nisula. 

Kristiina on laskenut lumilautailun maajoukkueessa ja nykyään vetää Kids on Board -hanketta yhteistyössä lumilautaliiton kanssa kannustaen lapsia mukaan lajin pariin. Nyt hän auttaa sinua opettelemaan uusia temppuja ja hiomaan laskutyyliä Ukkohallassa samana viikonloppuna REC-kuvauskilpailun kanssa. 

Leirin tavoitteena on pitää yhdessä hauska ja rento viikonloppu ja opetella uusia temppuja toisiaan kannustaen. Leirin jälkeen sinulla on valmiudet omatoimiseen treenailuun, jotta voit jatkaa harjoittelua omalla ajalla. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi laskija, tämä leiri on niille tarkoitettu jotka haluavat pitää hauskaa ja opetella uusia temppuja lumilaudalla! 

Leirille voit osallistua koko viikonlopun (saapuminen torstai illalla tai perjantai aamulla) tai vain lauantai päivän (SkiBus operoi Oulusta ja Kajaanista. Katso SkiBussien aikataulut täältä: https://ukkohalla.fi/ski-bussi/

Leirin hinta 189€ ja pitää sisällään:
- 3 päivän hissilippu 
- 3 yötä SkiChalet huoneistossa (min. 3 henkilöä per huone) 
- 2 päivää valmennusta parkissa 
- Ohjattu kehonhuoltotunti 
- Yhteistä grillausta kodalla (omat grillattavat mukaan) 
- Saunamaailman käyttö x 2 
- Kuntosalin käyttö

Mikäli haluat osallistua vain lauantaina, on leirin päivähinta kausikortin omistajille 39€ ja ilman kausikorttia 59€. Päivähinta sisältää kaksi valmennussettiä parkissa. 

Tarkempi leiriohjelma lähetetään lähempänä tapahtumaa. 

Paikalle pääset autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Kuljetus Kajaanista on mahdollista lisäkustannuksesta. Ilmoitathan meille ilmoittautumisen yhteydessä millä saavut ja mihin aikaan.

Lisätietoja leiristä: charlotta.avellan@ukkohalla.fi tai 050 361 9667